6 parameters die je inbound automation fitheid bepalen [Infographic].

6 parameters die je inbound automation fitheid bepalen [Infographic].

Inbound Marketing Automation test stelt rake vragen over 6 domeinen

Mag het wat dieper gaan? Download de test en evalueer je merk grondig.

Met behulp van onze inbound marketing automation fitheidstest ga je zelf na hoe goed je scoort op de diverse parameters zoals ze summier in de infographic worden weergegeven. Download de tool vandaag en doe samen met je collega’s een objectief assessment. Weet je meteen je sterktes en je zwaktes. Kan je weer vooruit.

Zelf starten met inbound marketing automation?
By | 2018-04-18T10:14:49+00:00 11 - 10 - 2016|Categories: inbound marketing|

About the Author:

Managing Partner van Marketing & More. Brengt een karrevracht aan hands-on ervaring in marketing en klantenrelaties mee aan boord. Deze ervaring deed hij op bij zowel grote ondernemingen als startups. Doorheen zijn professionele carrière loopt echter één rode draad: de klant staat centraal. Serge weet als geen ander hoe je met smart (inbound) marketing & CRM snel meetbare resultaten boekt.