Loading...
Over ons 2018-06-15T15:47:17+00:00

Onze expertise en aanpak laten je effectief aan de slag gaan met marketing automation.

Met onderstaand kernteam staan we je graag bij in je initiële of gevorderde stappen binnen het Marketing Automation domein. Indien we specifieke kennis nodig hebben bij de realisatie van jouw project dan tappen we graag uit de expertise van onze netwerken.

Serge De munck

Serge De Munck

Managing Partner van Marketing & More Belgium NV. Met zijn hands-on ervaring als marketing manager en marketing consultant bij grote en middelgrote bedrijven zoals Mobistar, Thalys en Dun&Bradstreet weet hij wat werkt in marketing, CRM en marketing automation. Met smart (inbound) marketing & CRM snel goeie meetbare resultaten boeken, daar gaan we voor.

Serge kan ingezet worden op CRM en/of marketing automation selectietrajecten, helpt bedrijven met het opzetten van een inbound marketing strategie en doet business development voor M&M.

Andy Smets

Andy Smets

Marketing Technologist bij Marketing & More Belgium. De voorbije jaren deed Andy relevante ervaringen op met diverse marketing automation platformen voor een brede waaier aan klanten. Hij helpt onze klanten met de technische opzet van hun CRM & Marketing Automation platformen, is een kei in het opzetten van workflows en zet in 1-2-3 de meest complexe automatisaties op.

Hij helpt bedrijven om het meeste te halen uit marketing automation door zelf, op maandelijkse basis, campagnes op te zetten en uit te voeren samen met de klant.

Cronos

Projectmedewerkers & experten:

Marketing & More maakt deel uit van de Cronos groep. Dat wil zeggen dat we naast onze expertise in CRM & Marketing Automation ook beroep kunnen doen op experten  van de zusterbedrijven binnen de Cronos groep.

VRAGEN OVER MARKETING AUTOMATION OF CRM? VRAAG HET AAN ONZE EXPERTEN.

VRAAG EEN EXPERT

Onze expertise en aanpak laten je effectief resultaten behalen met CRM & Marketing Automation.

Onze aanpak is eenvoudig en efficiënt en het resultaat van vele jaren digitale marketing ervaringen. Het laat zich samenvatten in de Denk-Doe-Verbeter-keten.

WE ANALYSEREN

Bedenk op voorhand wat je als bedrijf wenst te bereiken. Je doet immers niet zomaar iets. Er steekt telkens een bedrijfs- , marketing- of communicatie- doelstelling achter je inspanningen. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Het moet vooral waardevol en betekenis hebben voor je potentiële klanten. Bij Marketing & More starten we steeds op die overlap tussen klantwaarde en bedrijfsdoelstellingen.

Hoe je die klanten dan automagisch tot jou kan laten komen, dat is net wat we uitklaren in de strategische denkfase van je inbound marketing automation project.

WE BOUWEN

Voer nauwgezet de strategische plannen uit.  De kracht van het strategische werk zit hem in de nauwkeurigheid van implementeren. Enkel met een duidelijk uitgetekende en goed gedocumenteerde aanpak kan je inbound marketing automation project tot uitvoering gebracht worden. Inbound marketing vraagt immers een multidisciplinaire, collaboratieve aanpak tussen uiteenlopende profielen.

Wij beschikken over alle profielen om je inbound marketing automation strategie echt tastbaar te maken. Meteen komen de eerste resultaten binnen en kan continue optimalisatie van start.

WE MANAGEN

Verbeter continu. Met Inbound Marketing Automation komt de opportuniteit om continu je eigen inspanningen te evalueren en dus continu te verbeteren. Digitaal laat immers altijd een spoor na onder de vorm van data. Die data geven je aan waar je mee “scoort” bij je klanten. Maar ook wat klanten en prospecten helemaal niet weten te pruimen. Erg nuttige inzichten om je klanten steeds beter te leren kennen en je marketing inspanningen rond deze inzichten te optimaliseren. Deze agile en data-driven manier van marketing lijkt ons the way to go.

Bij Marketing & More claimen we niet alle waarheid in pacht te hebben. Wat we wel doen is die waarheid inzichtelijk maken op basis van data. Zo worden onze klanten steeds beter in inbound marketing automation.

WIJ WERKEN SAMEN MET KLANTEN EN PARTNERS

Ben je klaar om de volgende stap te zetten met je marketing? Test de “FITHEID” van je organisatie.

Er zijn veel organisaties in de wereld. Weinigen functioneren op dezelfde manier. Het is dan ook logisch dat bepaalde bedrijven al veel verder staan in hun digitale marketing transformatie. Met onze Fitheidstest kan je zelf nagaan hoe ver je huidige marketing inspanningen reiken. Marketing & More heeft oplossingen voor elk niveau waarop de onderneming zich bevind.

DOWNLOAD TEST EN START EVALUATIE