Marketing Automation Expert

Vacature – CRM Consultant 2018-04-18T10:13:56+00:00

CRM Consultant

Marketing & More Belgium NV, onderdeel van de Cronos Groep, werkt voor heel wat klanten in Vlaanderen en Brussel en er komen er elke maand bij. Om ons team te versterken zoeken we een startend CRM Consultant. Onze kantoren liggen in het Business Park King Square in Kontich maar we zijn helemaal into flexibel werken en thuiswerken, als we niet bij onze klanten zitten natuurlijk. Heb jij hands on ervaring met één of meerdere CRM* platformen al dan niet in combinatie met Marketing Automation oplossingen, heb je kaas gegeten van marketing, begrijp je sales, ben je leergierig en bereid om vrij zelfstandig en ‘on the job’ te leren? Geef me dan even een seintje en laat ons kennis maken.

* Marketing & More Belgium werkt o.a. met Hubspot en SharpSpring CRM en is recent partner geworden van Zoho, een innovatieve CRM provider uit de US. 

 

Vacature: CRM Consultant*

Als CRM Consultant (M/V) bij Marketing & More Belgium zal je klanten begeleiden die willen starten met CRM, na analyse bij de klant de configuratie van hun CRM doen en ervoor zorgen dat die beantwoordt aan hun verwachtingen en dat ze er enthousiast mee aan de slag zullen gaan. Deze vacature staat open voor zowel werknemers als zelfstandigen.


Jouw profiel

Je hebt een eerste ervaring met CRM als admin of consultant of je bent erg geïnteresseerd in CRM en je hebt al wat certificaties op zak van bvb Salesforce of Hubspot CRM, of Zoho. Je ben leergierig en je bent bereid om je constant bij te scholen – de CRM technologie evolueert snel en het is zaak van bij te blijven ook en vooral om onze klanten de beste oplossing aan te bieden gebruik makend van de nieuwste features. Je hebt een passie voor moderne marketing en je weet wat buyer journey’s zijn. Je bent proactief, creatief en werkt op een gestructureerde, projectmatige manier. Je bent zelfkritisch en hebt gedegen precisie in de configuraties en andere CRM-gerelateerde zaken die je oplevert.

 • Voldoende vakkennis om hands-on te starten als CRM Consultant
 • Eerste ervaring met het meedenken, instellen en/of optimaliseren van een CRM platform
 • Idealiter hands on ervaring met de configuratie van Salesforce CRM, Hubspot CRM, ZOHO CRM of als Admin voor één van deze platformen
 • Analytische insteek en ervaring of affiniteit met het projectmatig werken
 • Goeie communicatievaardigheden en taalvaardig (min. NL + Eng en als het kan ook kennis van Frans)
 • CRM certificaties zijn een voordeel


In deze functie bieden wij je

 • Mogelijkheden om klanten te helpen met oplossingen die je zelf ook gebruikt
 • Volop kansen om je te ontwikkelen binnen één van de grootste IT service bedrijven in België (Cronos)
 • Een omgeving waarin je samenwerkt met gedreven mensen
 • Een innovatieve, creatieve en informele organisatie
 • Marktconform salaris + extralegale voordelen + bedrijfswagen
 • Uitstekende faciliteiten voor flexibel werken, zoals laptop en mobiele telefoon
 • * Deze vacature staat open voor zowel werknemers als zelfstandigen


Interesse?

Neem dan contact op met Serge De Munck. Bel me gerust voor meer info of een afspraak op nr 0495/559833


Over Marketing & More Belgium NV

Opgericht in maart 2016 als onderdeel van de Cronos groep ondersteunen we klanten in Vlaanderen en Brussel met Inbound Marketing, Marketing Automation en CRM. Wij verzorgen het gehele traject van doelgroepenanalyse, content marketing, design, campagne-ontwikkeling, lead management en meten we het effect op rendement. Buyer Persona’s en Buyer journey’s staan centraal in wat we doen. Een potentiële klant gaat tegenwoordig eerst zelf op onderzoek en beweegt zich onvoorspelbaar over diverse kanalen. Het zo goed mogelijk volgen, begrijpen en anticiperen is waar we goed in zijn. Slimme marketingsoftware en een goeie ondersteuning helpt hierbij.

Solliciteer online