Marketing Automation Expert

Vacature – Marketing Automation Expert 2018-04-18T10:13:57+00:00

Marketing Automation Expert

Marketing & More Belgium NV, onderdeel van de Cronos Groep, werkt voor heel wat klanten in Vlaanderen en Brussel en er komen er elke maand bij. Om ons team te versterken zoeken we een Marketing Automation Expert. Onze kantoren liggen in het Business Park King Square in Kontich maar we zijn helemaal into flexibel werken en thuiswerken, als we niet bij onze klanten zitten natuurlijk. Heb jij hands on ervaring met één of meerdere marketing automation* platformen al dan niet in combinatie met CRM oplossingen, heb je kaas gegeten van marketing en campagnes opzetten die scoren, weet je hoe je een bestaande website kan pimpen om conversies te boosten, dan willen we graag met je kennis maken.

* Marketing Automation platformen zoals Hubspot, SharpSpring, Pardot, Salesforce Marketing Cloud, Selligent, Marketo, Oracle Eloqua, Adobe Campaign.

 

Vacature: Marketing Automation Expert*

Als Marketing Automation Expert (M/V) ben je bezig met de configuratie van marketing automation platformen, het opzetten van traffic of lead generende campagnes, het maken en optimaliseren van landingspagina’s, formulieren en call to actions. Deze vacature staat open voor zowel werknemers als zelfstandigen.


Jouw profiel

Je bent een expert op het gebied van marketingstrategiëen en –technologie en je blijft je daarin continu ontwikkelen. Je hebt een passie voor moderne marketing, je weet wat buyer journey’s en buyer persona’s zijn. Je bent proactief, creatief en denkt out-of-the-box. Op basis van je opgedane kennis en ervaring adviseer je en maak je weloverwogen beslissingen. Je bent zelfkritisch en hebt gedegen precisie in de campagne-assets (emails, webpagina’s) en andere zaken die je oplevert.

 • Goeie vakkennis, die je kunt ontwikkelen, vastleggen en delen met collega’s en klanten
 • Ontwikkelen van best practices en documentatie
 • Ervaring met het meedenken, instellen en optimaliseren van lead nurturing en/of direct respons campagnes
 • Minimaal 1 jaar hands on ervaring in een marketing automation systeem als Hubspot, SharpSpring of één van de marktleiders (recent certificaat gewenst)
 • Analytische insteek en ervaring met het werken van data en data analyse
 • Goeie communicatievaardigheden
 • Google Analytics kennis is een voordeel


In deze functie bieden wij je

 • mogelijkheden om klanten te helpen met oplossingen die je zelf ook gebruikt
 • volop kansen om je te ontwikkelen binnen één van de grootste IT service bedrjven in België (Cronos)
 • een omgeving waarin je samenwerkt met gedreven mensen
 • een innovatieve, creatieve en informele organisatie
 • uitstekende faciliteiten voor flexibel werken, zoals laptop en mobiele telefoon

* Deze vacature staat open voor zowel werknemers als zelfstandigen.


Interesse?

Neem dan contact op met Serge De Munck. Bel me gerust voor meer info of een afspraak op nr 0495/559833


Over Marketing & More Belgium NV

Opgericht in maart 2016 als onderdeel van de Cronos groep ondersteunen we klanten in Vlaanderen en Brussel met Inbound Marketing, Marketing Automation en CRM. Wij verzorgen het gehele traject van doelgroepenanalyse, content marketing, design, campagne-ontwikkeling, lead management en meten we het effect op rendement. Buyer Persona’s en Buyer journey’s staan centraal in wat we doen. Een potentiële klant gaat tegenwoordig eerst zelf op onderzoek en beweegt zich onvoorspelbaar over diverse kanalen. Het zo goed mogelijk volgen, begrijpen en anticiperen is waar we goed in zijn. Slimme marketingsoftware en een goeie ondersteuning helpt hierbij.

Solliciteer online